Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Gedenksteen hond 20cm

Productomschrijving
Prachtige stenen beeld van een hond, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 15cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat voor deze...

Prachtige stenen beeld van een hond, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 15cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat voor deze gedenksteen hond mag er dan zijn.

Deze handbewerkte steen mag binnen, maar natuurlijk ook buiten, het zal buiten ook mooi blijven, zoek er gerust er een mooi plaatsje voor. Doordat deze kei met de grootste zorg is gemaakt, worden deze stenen ook vaak gebruikt als gedenksteen.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling.

  • Maat: Ca. 23x14x20cm hoog
  • Gewicht: Ca. 6.1kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Ook prachtig om kado te doen
  • Eigen beperkte voorraad.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
Gdshond20
Gewicht
6 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Gedenksteen hond 20cm
Gedenksteen hond 20cm

€29,50 Incl. btw
Toevoegen