Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Bronzen urn tortelduifjes 7,5cm

Bronzen urn tortelduifjes 7,5cm
Productomschrijving
Een prachtig vormgegeven bronzen urn van 2 zoenende vogels met een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Zo bezit u een mooi gedenkornamentje. Dit bronzen object is op ambachtelijke wijze gemaakt met de zogenoemde verlorenwas methode. Dat gaat als volgt: een model van was wordt in een vuurvaste massa zoals klei i...

Een prachtig vormgegeven bronzen urn van 2 zoenende vogels met een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Zo bezit u een mooi gedenkornamentje.

Dit bronzen object is op ambachtelijke wijze gemaakt met de zogenoemde verlorenwas methode.

Dat gaat als volgt: een model van was wordt in een vuurvaste massa zoals klei ingebed, waarna de was eruit wordt gesmolten en de mal wordt gedroogd. Vervolgens wordt in de ontstane holte brons gegoten. Na afkoeling wordt de mal ontmanteld en wordt de opening waardoor het brons de mal ingegoten is afgezaagd en blijft het beeld over. Tenslotte wordt het beeld afgewerkt door gaten dicht te solderen, oneffenheden weg te slijpen en het vervolgens te kleuren met een zuur. Grotere bronzen beelden worden in delen gegoten en daarna aan elkaar gelast, en vervolgens glad geslepen.

Brons is een legering van koper en tin. Hoe hoger het koper gehalte, hoe hoogwaardiger het brons is. Dit beeld heeft een minimale kopergehalte van 75%, waarmee de duurzaamheid absoluut gegarandeerd is.

Buiten zullen bronzen beelden enigszins doffer van kleur worden, u kunt het weer glanzend krijgen door het te onderhouden met bijenwas.

  • Maat: 8x6x5,5cm hoog
  • Materiaal: Brons
  • Wordt geleverd met certificaat
  • Snel geleverd
  • Zeer veel uit deze serie bronzen beelden ook live te bekijken in onze zaak

Productspecificaties

Artikelnummer
Fv0656
Gewicht
5 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Bronzen urn tortelduifjes 7,5cm
Bronzen urn tortelduifjes 7,5cm

8x6x5,5cm hoog Wordt geleverd met certificaat

€109,00 Incl. btw
Toevoegen