Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Boeddhabeeld staand groetend 150cm greenstone

Productomschrijving
Uw tuin ,bedrijf, praktijkruimte of huis kunt u met dit beeld van greenstone een prachtige warme oosterse sfeer creëren. Dit massieve en zware staande beeld is met de hand gemaakt uit een blok groene steen. Groene steen is een weersbestendige natuursteen die alle weersinvloeden kunnen weerstaan. De kleur is lichtgroen en kan altijd wat afwijken v...

Uw tuin ,bedrijf, praktijkruimte of huis kunt u met dit beeld van greenstone een prachtige warme oosterse sfeer creëren.

Dit massieve en zware staande beeld is met de hand gemaakt uit een blok groene steen. Groene steen is een weersbestendige natuursteen die alle weersinvloeden kunnen weerstaan. De kleur is lichtgroen en kan altijd wat afwijken van de foto omdat heel deze steensoort in diverse tinten groen in de natuur voorkomt. 

Van nature kunnen er vlekken, plekjes of andere oneffenheden in deze steensoort voorkomen. Dit is normaal, hierop kan niet gereclameerd worden. daarom raden wij u aan om bij ons een kijkje te komen nemen. Een andere prachtige eigenschap van deze steensoort is dat, wanneer het geplaatst wordt op een schaduw plaats er op den duur mossen zullen gaan groeien,  zodat er een prachtige doorleefde, oude sfeer rond deze beelden ontstaat.

  • Hoogte maat 150cm 
  • Kleur: licht groen
  • Materiaal: Greenstone
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Handgemaakt
  • Snel geleverd
  • Zeer veel van deze serie ook in onze zaak te bekijken

Productspecificaties

Artikelnummer
Onbsg150/b
Gewicht
160 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken