Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3D schilderij metaal Max Verstappen 80x120cm

Eliassen 3D schilderij metaal Max Verstappen 80x120cm
Productomschrijving
Mooi wordt uw huis, bedrijf of veranda (onder een afdak dus) met een dit stuk muurdecoratie. Dit model schilderij met de afbeelding van een Red Bull F1 auto met Max Verstappen, is helemaal met de hand gemaakt.Alles van deze wanddecoratie is van metaal, achtergrond en dus ook de figuur. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwi...

Mooi wordt uw huis, bedrijf of veranda (onder een afdak dus) met een dit stuk muurdecoratie. Dit model schilderij met de afbeelding van een Red Bull F1 auto met Max Verstappen, is helemaal met de hand gemaakt.

Alles van deze wanddecoratie is van metaal, achtergrond en dus ook de figuur. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, ze zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijking zitten, soms is dat zelfs express gedaan om de stoere sfeer te bewerkstelligen.  


Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

  •  Maat 80 x 120cm
  •  Simpel op te hangen dmv 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is.
 

Productspecificaties

Artikelnummer
615
Gewicht
8 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken