Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Waterfontein met marmeren draaiende ring

Productomschrijving
Een zeer exclusieve waterfontein, deze witte marmeren, supergladde ring, met een diameter van 40cm, met een zwarte bal daar binnen in, die draaien op de waterdruk van de pomp. Ring en bol draaien in een grijze granieten voetstuk die zeer precies uitgehold is op 1 honderdste mm nauwkeurig, om een zeer sluitende passing te garanderen. Een subliem en...

Een zeer exclusieve waterfontein, deze witte marmeren, supergladde ring, met een diameter van 40cm, met een zwarte bal daar binnen in, die draaien op de waterdruk van de pomp. Ring en bol draaien in een grijze granieten voetstuk die zeer precies uitgehold is op 1 honderdste mm nauwkeurig, om een zeer sluitende passing te garanderen.

Een subliem en zeer nauwkeurig stukje vakwerk. Prachtig in uw tuin, maar ook in of bij uw bedrijf. Alles staat op een onderbak van kunststof 63x50cm met een zwart kunststof webbing er omheen.

Inclusief pomp en steentjes. Kijk bij specificaties voor nog meer gegevens. Deze marmeren ring is alleen bij ons verkrijgbaar in geheel Benelux.

Vergeet niet onze zaak te bezoeken voor het beste advies en het grootste assortiment van de Benelux!

Zie hieronder de video voor een impressie:

Productspecificaties

Artikelnummer
Turning wheel
Gewicht
150 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken