• Lorem ipsum

Wanddecoratie met Voertuigen

Wanddecoratie met voertuigen als 3D wanddecoratie voor huis, tuin of kantoor. Zeer grote collectie wanddecoratie kunt u bij ons vinden zoals schilderijen, wandpanelen en overige wanddecoraties.

Toon:
Toon:
Wanddecoratie met Voertuigen

Eliassen heeft een unieke collectie van stoere wanddecoraties met voertuigen. Deze voertuig kunstwerken hebben daadwerkelijk een vorm van een voertuig dat als het ware uit het schilderij of decoratie springt. Deze gave 3d wanddecoratie met voertuigen hebben een uniek beschilderde afbeelding en zijn vervaardigd uit metaal. Door het robuuste oppervlak krijgt de versiering een prachtig 3d-effect en schept dit een uniek en stoer uiterlijk. Gaaf voor een kantoorruimte, café of winkel. Waar je deze muurdecoraties ook hangt, ze komen in combinatie met de juiste omgeving overal tot hun recht.

 

Unieke wanddecoratie met voertuigen

De unieke 3d wanddecoratie met voertuigen van Eliassen zijn uitermate geschikt voor kantoorruimtes, winkels, woonkamers en zelfs cafés. De meeste muurdecoraties hebben een ronde look, waardoor deze versieringen ook prachtig tot hun recht komen in moderne en vintage ruimtes. Ben jij een fan van auto’s? Dan zal je vast en zeker slagen voor een 3d wandversiering. Ook leuk om op te hangen in de kamer van je kinderen. Ze worden hoofdzakelijk geleverd in metaal en zijn eenvoudig te bevestigen. Deze hele collectie aan voertuigen is volledig met de hand geschilderd. Omdat alle kunstwerken uniek zijn, kan het voorkomen dat de vorm of kleur enigszins kan verschillen met onze foto’s. Zo ben je verzekerd van een uniek exemplaar, waar niemand een duplicaat van heeft.

 

Kom kijken in de grootste showroom van Nederland

Ben je op zoek naar een mooie 3d muurdecoratie met kader, zonder kader, bierdoppen of zelfs een prachtig schilderij of unieke klassieke klok? Bekijk dan meteen onze collectie en ontdek dat kunst niet per definitie duur hoeft te zijn. Eliassen heeft één van de grootste showrooms van heel Nederland. Zo kun je ook slagen voor klokken, bloemdecoraties, bronzen beelden, schilderijen, fonteinen, waterornamenten en bronzen beelden. Bestel jouw kunst eenvoudig online via onze website of neem contact met ons op als je vragen hebt. Wanneer je overweegt een schilderij, een waterornament of ander duur kunstwerk aan te schaffen kom dan langs onze fysieke winkel. Wij zijn gevestigd in Ammerzoden, dat zo’n 8 km verwijderd is van Den Bosch. Wij hopen jou snel te mogen verwelkomen!