Vogeldrinkschaal

  

Vogeldrinkschaal

Een vogeldrinkschaal voor uw tuin staat sierlijk en u doet de vogels hier veel plezier mee. Vogels kunnen uit een vogeldrinkschaal water drinken en hierin een badje nemen. Met een vogeldrinkschaal trekt u ook vogels aan naar uw tuin. Het leuke is dat je het hele jaar allerlei soorten vogels ziet in je tuin. Vogels onthouden de plek waar ze water kunnen drinken of een badje kunnen nemen. 

 

​Vogeldrinkschaal van het merk Dragonstone

​​Veel van onze vogeldrinkschalen zijn van het merk Dragonstone. Dit is van hoge kwaliteit en u hebt er jarenlang plezier van. Ook hebben wij vogeldrinkschalen van gietsteen. 


Drinkschaal voor vogels als decoratie voor uw tuin

Een drinkschaal voor vogels is hartstikke leuk als decoratie voor uw tuin. Met name in de zomer als het buiten heet is, trekt het allerlei soorten vogels naar uw tuin. Ook de vogels moeten in een hete zomer koel blijven. Maar ook in de winter wordt het water door vogels opgeslagen. Voor de veren van vogels is het ook belangrijk om een badje te nemen om op deze manier de isolatiewerking goed werkend te houden. 


​Welke decoratiemogelijkheden bieden wij u nog meer?

Een vogeldrinkschaal is absoluut een leuke manier om de tuin leuk aan te kleden. Voor een leuke aanvulling naast een vogeldrinkschaal kunnen de volgende ideeën erg mooi zijn:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »