Let op: Door enorme drukte kan uw order wat langer onderweg zijn dan gebruikelijk.

 

Tuinschilderijen als decoratie

Tuinschilderijen voor uw tuin geeft een extra uitstraling aan uw voortuin of achtertuin. Een schilderij voor buiten kan bijvoorbeeld als schutting decoratie een fleurige look geven aan uw tuin. Tuinschilderijen heb je natuurlijk in allerlei soorten stijlen. Er zijn tal van ideeen voor een leuke decoratie van uw tuin. Tuinposters of een foto op tuindoek zijn eveneens mogelijkheden om uw tuin fleurig aan te kleden. 
Voor de een is een figuratieve schilderij aantrekkelijk, en de ander prefereert meer abstracte kunst aan de muur. U kunt het bij ons allemaal vinden. Een kunstwerk maakt uw tuin levendig en niet voor niets zien we dat dit steeds meer in trek komt. 

 

Tuinschilderijen bij Eliassen.nl

Zoals aangegeven zijn er leuke manieren om uw tuin een leuke uitstraling te geven. Naast tuinschilderijen verkopen wij ook 3d schilderijen metaal waarbij de schilderijen gemaakt zijn op een metalen plaat, met afbeeldingen gemaakt van metaal. Het is als het ware op de plaat gelast. 

Daarnaast beschikken wij over een prachtige glasschilderij collectie waarbij u keuze heeft uit schilderijen van verschillende formaten en diverse stijlen. 

Wat dacht u van onze canvas olieverf schilderijen waarbij u mooie abstracte kunst aantreft? 

Kortom, we hebben voor iedereen een juiste hoeveelheid aan keuze beschikbaar gesteld zodat u uw tuin leuk en fleurig kunt aankleden. 
 


Hoe bevestig ik een tuinschilderij aan een muur?

Er bestaan diverse bevestigingssystemen waarmee je een tuinschilderij aan een schutting of aan de muur van uw woning of tuinhuis kan bevestigen. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag hierover als u hier meer advies over wenst te hebben. 

 

Hoe is de kwaliteit van een tuinschilderij?

De kwaliteit is uitstekend en deze schilderijen zijn dan ook bestendig tegen diverse weersomstandigheden. Waterbestendig en kleurvast. Ook bij felle zonnestralen blijven de kleuren intact en verkleurt dus niet. 


Bezoek onze showroom voor nieuwe inspiratie 

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Ammerzoden. We hebben niet alleen een behoorlijke showroom, maar eveneens een zeer groot showterrein waar we de mooiste en meest originele terrasfonteinen en waterornamenten aanbieden. De koffie staat voor u klaar. 


 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »