Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij aluminium vijfluik Danseressen 60x150cm

20% sale
Schilderij aluminium vijfluik Danseressen 60x150cm
Productomschrijving
Wilt u een bijzonder vijfluik schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt ...

Wilt u een bijzonder vijfluik schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

Ballet is ontstaan in Italië in de 15e eeuw. Het woord ‘ballet’ is afgeleid van het Italiaanse woord ‘ballo’, wat dans betekent. Catherina de Medici bracht het ballet van Italië naar Frankrijk. Het is een klassieke dansvorm die tegenwoordig nog steeds als een echte kunst wordt beschouwd. Op ons met de hand vervaardigde schilderij aluminium vijfluik Danseressen ziet u meteen waarom deze dansvorm als kunst wordt gezien. De sierlijke bewegingen van de danseressen komen nog mooier naar voren door het toepassen van handmatig schuur- en polijstwerk op de aluminiumplaat.

 

 • Maat 5 stuks 30 x 60 cm hoog
 • Dikte 2,7 cm
 • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
 • Ook in onze zaak te zien
 • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
 • Niet geschikt voor buiten
 • Snel verzonden in stevige doos
 • Gratis verzending binnen NL

Productspecificaties

Artikelnummer
Lb417
Gewicht
2
Materiaal
Aluminium
Kleur
Grijs/Rood

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij aluminium vijfluik Danseressen 60x150cm
Schilderij aluminium vijfluik Danseressen 60x150cm

€218,75€175,00 Incl. btw
Toevoegen