Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij aluminium Storm 60x120cm

20% sale
Productomschrijving
Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen, met daarop afgebeeld een boom in een hevige storm, met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combin...

Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen, met daarop afgebeeld een boom in een hevige storm, met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

Een storm begint vaak rustig, met stilte. De stilte voor de storm. De stilte die het razende geweld aankondigt dat komen gaat. Het begint met de wind die steeds harder gaat fluiten. U hoort het door de boomtoppen. Het gekraak en gesuis. De bomen wijzen allemaal in dezelfde richting, ze proberen niet tegen de storm in te gaan, maar gaan er juist in mee. Dit krachtige fenomeen van de natuur wordt perfect weergegeven op dit met de hand vervaardigde schilderij aluminium Storm. De takken van de boom blazen geruisloos met de wind mee op een bed van donkere kleuren, die nog dieper lijken door het gebruik van handmatig schuur- en polijstwerk op de aluminiumplaat.

 

 • Maat 60 x 120 cm
 • Dikte 2,7 cm
 • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
 • Ook in onze zaak te zien
 • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
 • Niet geschikt voor buiten
 • Snel verzonden in stevige doos
 • Gratis verzending binnen NL
 • kleine oplage

Productspecificaties

Artikelnummer
Lb413
Gewicht
2
Materiaal
Aluminium
Kleur
Groen/Grijs

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij aluminium Storm 60x120cm
Schilderij aluminium Storm 60x120cm

€166,25€133,00 Incl. btw
Toevoegen