Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Panter familie brons 4-delig 109-99-61cm

Panter familie brons  4-delig   109-99-61cm
Productomschrijving
Dit bronzen klassieke beeld van een 4 delig panterfamilie is op ambachtelijke wijze gemaakt met de zogenoemde verlorenwas methode. Dat gaat als volgt: een model van was wordt in een vuurvaste massa zoals klei ingebed, waarna de was eruit wordt gesmolten en de mal wordt gedroogd. Vervolgens wordt in de ontstane holte brons gegoten. Na afkoeling wor...

Dit bronzen klassieke beeld van een 4 delig panterfamilie is op ambachtelijke wijze gemaakt met de zogenoemde verlorenwas methode.

Dat gaat als volgt: een model van was wordt in een vuurvaste massa zoals klei ingebed, waarna de was eruit wordt gesmolten en de mal wordt gedroogd. Vervolgens wordt in de ontstane holte brons gegoten. Na afkoeling wordt de mal ontmanteld en wordt de opening waardoor het brons de mal ingegoten is afgezaagd en blijft het beeld over. Tenslotte wordt het beeld afgewerkt door gaten dicht te solderen, oneffenheden weg te slijpen en het vervolgens te kleuren met een zuur. Grotere bronzen beelden worden in delen gegoten en daarna aan elkaar gelast, en vervolgens glad geslepen.

Brons is een legering van koper en tin. Hoe hoger het koper gehalte, hoe hoogwaardiger het brons is. Dit beeld heeft een minimale kopergehalte van 75%, waarmee de duurzaamheid absoluut gegarandeerd is.

Plaatsen van dit bronzen sculptuur buitenshuis kan op elk vlak oppervlak, veel modellen zijn voorzien van een M8 schroefdraad aansluiting, waarmee het beeld vastgezet kan worden. Indien dit niet voorzien is, kan elk beeld worden vastgezet met een goede montagekit. Buiten zullen bronzen beelden enigszins doffer van kleur worden, u kunt het weer glanzend krijgen door het te onderhouden met bijenwas.

Vaak worden bronzen beelden op een bijpassende sokkel geplaatst. Wij hebben teven een gigantische collectie zuilen en sokkels zodat u een prachtige combinatie kunt maken.

  • Maat: 47x20x28cm hoog.
  • Maat: 41x23x29cm hoog.
  • Maat: 102x56x73cm hoog.
  • Maat: 103x66x70cm hoog.
  • Materiaal: Brons
  • Snel geleverd
  • Zeer veel uit deze serie bronzen beelden ook live te bekijken in onze zaak

Productspecificaties

Artikelnummer
Lv302
Gewicht
100 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Panter familie brons  4-delig
Panter familie brons 4-delig

Bronzen beelden familie panters. 4 delig.

€5.250,00 Incl. btw
Toevoegen