3D schilderij hout

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

 

 

3D schilderij hout

Een 3D schilderij hout of een 3D schilderij metaal? Voor elke omgeving zoals in een huis of op kantoor, past altijd een mooie wanddecoratie. Of je nu een grote of kleine schilderij zoekt, wij hebben alles in voorraad. Ook qua inrichting van jouw huis of kantoor is bepalend wat voor soort kunst passend is. Zoek je meer een abstracte schilderij of een figuratieve schilderij? In ieder geval geeft een kunstwerk aan de muur een warme uitstraling. 
 

Onze houten 3D schilderijen verzenden wij gratis!

Wij hebben voor de komende maanden een interessant presentje voor onze klanten, namelijk dat als je bij ons een houten 3D schilderij besteld, dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Onze schilderijen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Je hebt bij ons zeer veel keus. Wij verkopen veel soorten schilderijen en merken dat al onze klanten bijna nooit met lege handen weggaan. 
 

Waarom een houten 3D schilderij?

Allereest is het goed om te weten waar de term 3D voor staat. 3D staat voor driedimensionaal waarbij je kunt stellen dat het schilderij drie meetkundige dimensies heeft, namelijk: breedte, diepte en hoogte. Juist door het special effect wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor een driedimensionale schilderij. Een 3D schilderij hout is dan bijvoorbeeld een zeer goede keuze als het gaat om te zorgen voor een mooie wanddecoratie. Daarnaast is de kleur hout aangepast aan het 3D figuur zodat een mooie kleurcombinatie ontstaat. Een houten 3D schilderij kies je vaak ten opzichte van bijvoorbeeld een 3D metalen schilderij, omdat het een andere sfeer en uitstraling heeft. 
 

Materiaal 3D schilderij hout 

Al onze schilderijen zijn gemaakt van rustieke houtsoorten. Deze houtsoorten hebben een prachtige warme kleur en dat past natuurlijk erg goed als we het hebben over een houten 3D schilderij. 
 

Afmetingen van onze houten 3D schilderijen

Een 3D schilderij hout is te verkrijgen in de volgende afmetingen;

  • 91x91 cm
  • 82x82 cm
  • 55x130 cm
  • 60x125 cm

 

Kom eens langs in de grootste showroom van NL 

Eliassen Home & Garden Pleasure is gevestigd in Ammerzoden. Wij attenderen altijd om onze showroom te bezoeken. Wij heten je in ieder geval van harte welkom.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »