Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Lamp 2 katten 48cm

Eliassen Lamp 2 katten 48cm
Productomschrijving
Prachtige figuur van een tweetal poezen die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts. Deze blikken poezen zijn helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het r...

Prachtige figuur van een tweetal poezen die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts.

Deze blikken poezen zijn helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Parelmoer is een organisch schelpmateriaal dat meestal voorkomt aan de binnenkant van vele soorten grote schelpen. Bij elke schelpsoort is de dikte van het parelmoer anders.
Het parelmoer wordt geproduceerd door het schelpdier via epitheelcellen. Het parelmoer wordt geproduceerd teneinde een gladde oppervlakte te verkrijgen voor het schelpdier, en voor het afweren van parasieten.
Wanneer een schelpdier langer last heeft van een parasiet, zal deze constant parelmoer aanmaken, wat uiteindelijk een parel kan gaan vormen.

Deze poezen hebben tevens een lampje, zodat u dit model ook als sfeerlampje kunt gebruiken. Wanneer u dit figuur niet als lamp wilt gebruiken, kan het snoer en fitting simpel verwijderd worden.

  • Maat: 28x45cm hoog
  • Kleur: rood/bruine tinten
  • Materiaal: blik met parelmoer
  • Voorzien van snoer 150cm en schakelaar
  • Garantie 1 jaar, lampje uitgesloten

Productspecificaties

Artikelnummer
64107aktie
Afmetingen
28 x 45 x 0
Gewicht
3 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Lamp 2 katten 48cm
EliassenLamp 2 katten 48cm

Sfeervolle parelmoer lamp met 2 katten.

€44,50 Incl. btw
Toevoegen