Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Beeld Haan met lamp 31cm

Productomschrijving
Prachtige figuur van een haan die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken , op kantoor enzovoorts. Deze blikken haan is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een...

Prachtige figuur van een haan die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken , op kantoor enzovoorts.

Deze blikken haan is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Deze haan heeft tevens een lampje, zodat u dit model ook als sfeerlampje kunt gebruiken. Wanneer u deze figuur niet als lamp wilt gebruiken, kan het snoer en fitting simpel verwijderd worden.

 

  • Maat: 20x30cm hoog
  • Kleur: diverse
  • Materiaal: blik, parelmoer
  • Voorzien van snoer  150cm en schakelaar
  • Garantie 1 jaar, lampje uitgesloten

Productspecificaties

Artikelnummer
64.056
Gewicht
1 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken