Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Gedenksteen liefdessteen 2 harten 15-18cm

Productomschrijving
Prachtige kei met 2 harten, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 15-18cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn...

Prachtige kei met 2 harten, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 15-18cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte kei heeft een mooie symboliek, met de twee harten. Het zal buiten mooi blijven, zoek er gerust er een mooi plaatsje voor. Doordat deze kei met de grootste zorg is gemaakt, worden deze stenen ook vaak gebruikt als gedenksteen.

De foto is slechts een voorbeeld van deze stenen beeld hart, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling.

  • Maat: Ca. 21x17x9cm hoog
  • Gewicht: Ca. 4.4kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Prachtig om kado te doen
  • Eigen beperkte voorraad.

Productspecificaties

Artikelnummer
Gds2hart15
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken