Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Wandpaneel hout rond Levensboom 80cm

Wandpaneel hout rond  Levensboom 80cm
Productomschrijving
Mooi Houten wandpaneel handmatig gemaakt van massief Suar hout. Afgebeeld is een prachtige levensboom. Heel veel uren snijwerk zit in dit houten paneel. Alles wat je ziet; elk krulletje en takjes, alles is gemaakt door mensen handen. Suar hout heeft de eigenschap contrasterende kleuren in zich te hebben. Licht gekleurd hout kan vlak naast donker g...

Mooi Houten wandpaneel handmatig gemaakt van massief Suar hout. Afgebeeld is een prachtige levensboom. Heel veel uren snijwerk zit in dit houten paneel. Alles wat je ziet; elk krulletje en takjes, alles is gemaakt door mensen handen.

Suar hout heeft de eigenschap contrasterende kleuren in zich te hebben. Licht gekleurd hout kan vlak naast donker gekleurd hout bevinden. Het is normaal dat deze kleur verschillen ook in het paneel zichtbaar zijn, Hierop kan helaas niet gereclameerd worden.

Het symbool van de levensboom staat voor groei en persoonlijke ontplooiing, gezondheid, en kracht voor genezing. Je leven is net zoals de seizoenen waarmee bomen te maken krijgen; er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen en van ontberingen in de winter. Als symbool is deze levensboom dan ook een prachtig geschenk voor uw naaste of vriend(en)

  • Maat: 2cm dik met een diameter van 80cm
  • Materiaal: massief Suar hout, lichtjes geolied
  • Exclusief
  • Origineel houtsnijwerk
  • Makkelijk op te hangen aan een spijker/schroef of dmv een touwtje
  • Eigen voorraad
  • Buiten hangen mag, maar het hout wordt dan grijs, en er kunnen dan scheurtjes in ontstaan.

Productspecificaties

Artikelnummer
182707-2
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wandpaneel hout rond  Levensboom 80cm
Wandpaneel hout rond Levensboom 80cm

Dit artikel kan bij plaatsing buitenshuis wat scheurtjes krijgen en grijzig van kleur worden. Handgesneden houten wandpaneel 80cm met een levensboom

€299,00 Incl. btw
Bekijk