Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Complete set waterornament Mystic Nights

Productomschrijving
Een echt bijzonder waterornament is dit model; een gietstenen waterornament met vensters aan 3 zijden waar van binnenuit het water omhoog komt. In het donker geeft dit model een bijzondere sfeer doordat het water verlicht wordt door middel van een spot en er luchtbellen omhoog stijgen. Een prachtig panorama die aan 3 zijden te zien is. Set wordt c...

Een echt bijzonder waterornament is dit model; een gietstenen waterornament met vensters aan 3 zijden waar van binnenuit het water omhoog komt. In het donker geeft dit model een bijzondere sfeer doordat het water verlicht wordt door middel van een spot en er luchtbellen omhoog stijgen. Een prachtig panorama die aan 3 zijden te zien is.

Set wordt compleet aangeboden en bestaat uit een waterornament in de kleur grijs, waterbak 230 liter, rooster verzinkt, roosterklepje, folie, spot, waterpomp, luchtpomp, roosterdoek en verdere toebehoren. U heeft alleen nog stenen nodig om het rooster af te dekken. Is nergens anders te koop.

Vergeet niet ons showterrein met 300 modellen te bezoeken waar u het meeste kunt zien werken en u een goede uitleg krijgt! 

  • Nergens anders te koop
  • Hoogte circa 110cm x 50x50cm
  • Hoogwaardig gietsteen
  • Gewicht: 100kg
  • Heeft u vragen over dit artikel of heeft u advies nodig om dit model compleet te maken met alle andere benodigdheden? Neem dan contact met ons op. 
  • Tip: met een ledspot erop gericht creëert u een prachtige eyecatcher voor in uw tuin.


Vergeet niet om ons showterrein met 300 modellen te bezoeken!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken