Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Bronzen urn rode roosje op kegeltje 7cm

Productomschrijving
Mooie urn in de vorm van een kegeltje met een rode roosje bovenop van echt brons. Het brons van dit beeld heeft een gegarandeerde kopergehalte van 75%, wat de levensduur en uitstraling zeer ten goede komt. Dit bronzen beeld is gemaakt met de gesmolten was methode, een eeuwenoude techniek. In de mal wordt een ca 3 mm dikke waslaag aangebracht, waar...

Mooie urn in de vorm van een kegeltje met een rode roosje bovenop van echt brons. Het brons van dit beeld heeft een gegarandeerde kopergehalte van 75%, wat de levensduur en uitstraling zeer ten goede komt.

Dit bronzen beeld is gemaakt met de gesmolten was methode, een eeuwenoude techniek. In de mal wordt een ca 3 mm dikke waslaag aangebracht, waarna de rest van de ruimte gevuld wordt met speciale klei. Als de mal voorbereidingen klaar zijn, wordt er van boven in de mal vloeibaar brons gegoten, de was smelt en loopt weg; de ontstane ruimte wordt gevuld met brons. Na afkoeling word de mal geopend, waarna het beeld wordt bewerkt, poetsen, slijpen, bramen verwijderen enz. Bij grotere bronzen sculpturen en beelden wordt er brons gegoten in delen, waarna die delen heel secuur aan elkaar worden gesoldeerd, de naden worden dan gepolijst en geschuurd tot een compleet bronzen object. Bronzen beelden worden bewerkt met verschillende zuren, om de juiste kleur te krijgen. Elk soort zuur veroorzaakt een eigen oxidatie wat blijvend zal zijn.

Bronzen beelden kunnen ook gerust buiten staan, het beeld zal wat mat worden, wat veel mensen juist mooi vinden, wilt u de glans behouden dan dient u het bronzen sculptuur 2x per jaar in te wrijven met bijenwas.

Wij hebben de grootste collectie bronzen beelden die ook live te bekijken zijn. Kom gerust eens kijken!! Wilt u komen kijken voor een specifiek bronzen beeld? belt u dan aub even zodat wij kunnen bevestigen dat het beeld van uw keuze bij ons aanwezig is!

  • Maat: 4,5x4,5x6,5 cm hoog.
  • Inhoud 15ml.
  • Materiaal: brons
  • Snel geleverd.
  • 10 jaar garantie.

Productspecificaties

Artikelnummer
Fv0700
Afmetingen
4 x 4 x 6
Gewicht
1 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Bronzen urn rode roosje op kegeltje 6,5cm.
Bronzen urn rode roosje op kegeltje 6,5cm.

Klein bronzen urn met roosje bovenop. Afmeting 4,5x4,5x6,5 cm hoog.

€100,00 Incl. btw
Toevoegen