Waterornamenten tuin in diverse stijlen - Eliassen.nl - Eliassen Home & Garden Pleasure
  • Lorem ipsum

Waterornamenten tuin

15 Mar 2016
door Ad Eliassen

Waterornamenten tuin 


Waterornamenten tuin in diverse stijlen en formaten, daarin hebben wij een onderscheidende karakter gecreerd. Wij hebben eigen modellen die nergens anders te verkrijgen zijn. Hierin zijn wij onderscheidend. De collectie is heel divers en voor zowel huishoudens als voor de zakelijke markt voorzien wij duidelijk in de behoefte. Tevens bieden wij een jarenlange garantie op onze produkten gezien de hoge mate van kwaliteit die wij leveren. Voor de aankleding van een mooie tuin is het belangrijk dat de waterornamenten en waterpartijen een lange levensduur hebben zodat u er extra lang van kan genieten. 

 

Waterornamenten tuin in diverse modellen


Waterornamenten voor in de tuin bieden wij in verschillende stijlen. Zo verkopen wij voor waterornamenten met ingraafbak voor in de tuin. Allemaal verschillende modellen waterpartijen met een waterbak van kunststof. Deze worden echter ingegraven. In het begin is het tijdrovend om dit te bewerkstelligen. Er zijn namelijk veel voordelen die deze sets hebben, namelijk;

  • stukvriezen is niet meer mogelijk
  • een kunststof waterbak heeft meestal een grotere waterinhoud dan terrasfonteinen, waardoor water bijvullen meestel veel minder nodig is. 

 

Waterornamenten voor professioneel gebruik

Waterornamenten tuin rondom uw huis, wie wil dat niet? Maar ook waterornamenten voor buiten en dan met name voor tuinarchitecten of tuindesigers hebben wij de geschikte en meest complete assortiment. Zo bieden wij tevens kunsstof waterornamenten aan voor prive en zakelijk gebruik. Deze waterornamenten biedt veel voordelen ten opzichte van stenen varianten. Ze zijn licht van gewicht en je kan ze makkelijk verplaatsen omdat deze zelfvoorzienend zijn, het water zit onderin het ornament zelf. 

Het is goed om erop te letten dat bij vorst het water uit het ornament gehaald is en dat de led lampjes alleen aangedaan wordt als het buiten donker is. Dat verlengt de levensduur aanzienlijk. Waterornamenten tuin gauw stuk? Ja dat kan dus voorkomen als u slechte en goedkope waterornamenten koopt. En dat zou zonde zijn. Dus ook met vorst goed erop letten dat het water volledig uit het ornament gehaald is. 

 

Speciale acties waterornamenten

Met regelmaat hebben wij leuk en aantrekkelijke acties van diverse waterornamenten en waterpartijen. Enkele modellen die wij verkopen zijn zeer exclusief, toch kan het interessant zijn onze aanbiedingen goed in de gaten te houden. Wij vernieuwen onze voorraad met grote regelmaat  en krijgen dus regelmatig nieuwe waterornamenten modellen binnen. Kijk dus regelmatig naar onze actie waterornamenten.

 


Interessante 'eyecathers' aan waterornamenten

De edelmetalen waterornamenten zijn prachtig om te plaatsen in moderne tuinen. Grote voordelen hiervan zijn;

  • deze waterornamenten, watertafels, waterschalen en watervalen zijn van roestvrij staal of van RVS, aluminium of cortenstaal gemaakt. 
  • deze waterornamenten tuin hebben een zeer hoge kwaliteitsgehalte
  • vele modellen zijn alleen bij ons te verkrijgen
  • op de aluminium en cortenstalen watertafels geven wij een garantie van maar liefst 5 jaar!

 

 

Bezoek onze showroom

Onze showroom is voor een liefhebber van tuinarchitectuur een heerlijk middagje genieten van de vele tuinprodukten die wij aanbieden. Onder het genot van een kopje koffie tonen wij u graag onze collectie in Ammerzoden. U kunt naast de waterornamenten en waterpartijen ook bij ons terecht voor de bloempotten en bloembakken. Ook hierin hebben wij een zeer gevarieerde collectie waarbij we kunnen stellen dat wij ook hierin onderscheidend zijn. De lente breekt binnenkort aan en het is dus weer tijd om in ieder geval te orienteren hoe u eventueel uw tuin gaat inrichten. Oftewel, het is altijd goed om zo langzamerhand ideeen op te doen voor het aankleden van uw tuin. Maar ook voor uw bedrijf is het goed om een representatief beeld te vormen over hoe u de tuin rondom uw bedrijf aan gaat kleden. 

De openingstijden van onze showroom in Ammerzoden is als volgt:

Maandag       9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag        9.00 tot 13.00 uur
Woensdag     9.00 tot 18.00 uur
Donderdag    9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag         9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag       9.00 tot 17.00 uur

Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen. Wenst u een project te bespreken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor het maken van een persoonlijke afspraak.