Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 30 juni 2019

Waar moet je op letten als je een waterornament koopt?

Waar moet je op letten bij het kopen van een waterornament?

Dit zijn de belangrijkste oorzaken van een slechte aankoop van een waterornament of fontein. 

  • Slechte kwaliteit pomp en led licht
  • Vaak een pomp die te kleine capaciteit heeft
  • Zit nooit een regelkraan bij
  • Bij kunststof gaat vaak snel de verf af

 

En waar kun je tegenaan lopen als je een waterornament koopt?

 

  • Slecht advies
  • Weinig op voorraad
  • Geringe collectie
  • Nagenoeg geen steen

Onderstaand tref je onze tips aan hoe je dit kunt voorkomen. 

 

Haal jouw waterornament voor in de tuin bij de specialist

Wellicht ben je voor het eerst op zoek naar een waterornament of het huidige model in jouw voortuin of achtertuin is aan vervanging toe. In beide gevallen doet het je zeker goed om een bezoek te brengen aan de specialist. Je voorkomt hiermee dat je een slecht advies ontvangt en bij een aanbieder die een te kleine voorraad heeft, dat werkt ook niet echt stimulerend. Je wil graag een waterornamenten specialist bezoeken die echt bijna alles in voorraad heeft, en ook een zeer ruime keuze biedt als het gaat om waterornamenten. En minstens zo belangrijk, bij de specialist weet je zeker dat je stenen ornamenten kunt kopen. Wel zo fijn, want hierdoor straalt je tuin pas écht sfeer uit!

 

Voorkom dat je een goedkoop waterornament koopt

Een verbouwing of renovatie van de tuin kan behoorlijk oplopen in de kosten. Echter is het verstandig om een kwalitatief goed waterornament te kopen en hier niet op te besparen. Echter, ook voor jou hebben we een betaalbare waterornamenten, het gaat immers om de kwaliteit. Waterornamenten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding kun je dan ook bij ons vinden. Goedkope waterornamenten hoeft niet per definitie verkeerd te zijn. Kies je voor een van de goedkope waterornamenten op de (online) markt, dan plaats je in veel gevallen een ornament met een pomp die een te kleine capaciteit heeft. De kwaliteit van de pomp en het led licht is erg slecht, er wordt nooit een regelkraan meegestuurd en kies je voor een kunststof waterornament, dan merk je snel dat de verf afbladdert. Al deze nadelen wil je het liefste voorkomen, toch?

 

Haal jouw waterornament bij Eliassen Home & Garden Pleasure

Bij Eliassen Home & Garden Pleasure weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt! Hier heb je de keuze uit verschillende exclusieve moderne waterornamenten, maar ook fonteinen en alles wat met tuindecoratie te maken heeft, behoren tot het assortiment. Je creëert met je juiste ornamenten binnen no-time een sfeervolle en mooie tuin. Het ornament gaat lang mee en je hebt de keuze uit een breed scala aan modellen. Wij raden je altijd aan om een keer bij ons langs te komen. Het is echt een belevenis al deze waterornamenten werkend te zien Je kunt dan LIVE onder het genot van een kopje koffie dit allemaal aanschouwen. 

 

Naar wat voor soort materiaal gaat jouw voorkeur uit?

Kies je het liefste voor een granieten, kunststof, betonnen of marmeren waterornament? Wat je wensen ook zijn en wat voor soort stijl je ook hebt in de tuin, Eliassen Home & Garden Pleasure biedt voor iedere stijl voldoende aanbod. Bekijk het assortiment alvast online en laat je verassen door het veelzijdige aanbod dat er beschikbaar is. De kwaliteit is dus heel belangrijk, ook als je een goedkope waterornament koopt. Het is gewoon zonde van het geld als je bemerkt dat er al snel een gebrek is en dat is wat je niet graag wil meemaken. Wij van Eliassen Home & Garden Pleasure staan voor service en kwaliteit. Als er iets is, je kunt altijd bij ons aankloppen. 

 

Onze klantervaringen laat zien dat we onze klanten optimaal van service voorzien

Bekijk de klantervaringen op onze webshop: https://www.eliassen.nl/nl/klant-ervaringen/

Hopelijk kun je snel bij ons langskomen en genieten van meer dan 300 werkende waterornamenten en fonteinen die je LIVE kunt aanschouwen. Wij geven je graag, tijdens het genot van een kop koffie, een rondleiding op onze showterrein!