Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 15 juli 2022

Tuin ideeën voor een luxe en moderne tuin

Een luxe tuin met optimaal comfort en prachtige planten en bomen. Wie droomt er niet van? Voor de ene is een gezellige terraskachel onmisbaar terwijl de andere uitkijkt naar een cosy buitenkeuken en nog anderen juist houden van luxe plantenbakken en authentieke bronzen beelden. Wat jouw idee van een luxe tuin ook is, bij Eliassen Home & Garden vind je alles wat je nodig hebt. Kijk rustig rond in onze webshop en bestel jouw tuinartikelen snel en gemakkelijk online of breng een bezoekje aan onze toonzaal in Ammerzoden en bewonder ons assortiment LIVE!

Inspiratie-ideeën voor een luxe tuin

Een luxe tuin inrichten betekent voor iedereen iets anders. Maar toch zijn er een aantal elementen die ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen.

Outdoor cooking

Niets zo heerlijk als in de zomerperiode te kunnen genieten van een praktische buitenkeuken. En als deze keuken dan ook nog eens stijlvol is, kan het al helemaal niet meer stuk. Gelukkig vind je in het Eliassen Home & Garden assortiment verschillende opties om jouw outdoor cooking ervaring optimaal te maken. Wat dacht je van een vuurschaal met een ronde, brede bakplaat om gezellig met z'n allen een stukje vlees te braden of te smullen van een homemade pizza? Geef jij de voorkeur aan een extra brede buitenkeuken met grill- en barbecuerooster waarmee je tegelijkertijd kunt grillen en bakken? Alle soorten buitenkeukens zijn te zien en te bestellen op onze webshop. Bij ons vind je alle soorten buitenkeukens. Bovendien krijg je bij Eliassen maar liefst vijf jaar garantie op eender welke buitenkeuken. Als dat geen service is! Nieuwsgierig? Bekijk de volgende moderne vuurelementen cortenstaal en de Forno kooktoestellen:

Luxe tuin

Ga naar 'Forno Gashaard'  Ga naar 'Forno Vuurtafel'

vuurelementen

Forno Vuurtafel Vierkant  Forno Vuurtafel Rechthoek  Forno Vuurtafel Rechthoek Wit

 

Forno kooktoestellen

Forno Vuurschaal met Braadplaat  Forno Kooktoestel met Keuken  Forno Tuinhaard met DeurForno Kooktoestel met Grill

Tuinhaarden

Tot in de late avonduurtjes genieten op je eigen stukje natuur wordt door de meesten van ons alleen als mogelijk beschouwd in de zomerperiode. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Door te investeren in een sfeervolle tuinhaard kan je het hele jaar door aangenaam vertoeven in jouw tuin.

Heb jij een landelijke, grote tuin met veel groen en grote, majestatische bomen of heb jij een moderne, chique tuin met veel symmetrische vormen? Wat voor buitenwoonkamer je ook hebt, wij hebben er een passende tuinhaard voor. Onze trendy cortenstaal tuinhaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Kies voor een eigentijdse, zwarte tuinhaard met een strakke, rechte vorm en een praktisch opbergvak voor jouw houtblokken of ga voor een design tuinhaard met glazen panelen in de kenmerkende cortenstaalkleur en creëer zo snel en eenvoudig een gemoedelijke sfeer op jouw terras of in jouw achtertuin.

Ben jij meer te vinden voor een klassieke, brede tuinhaard die mooi staat in eender welke tuin? Dan zijn onze "deur stig" en onze "enok" tuinhaarden ongetwijfeld iets voor jou. Maak je keuze uit een model met of zonder poten, in het zwart of oranjebruin en met of zonder rooster. Zeg maar dag tegen koude avonden in de tuin.

Bekijk hier onze collectie Forno tuinhaarden:

 

Forno tuinhaarden

Forno Tuinhaard Digna  Forno Tuinhaard Digna HR-coating  Forno Tuinhaard met HR-coating

 

Tuinbeelden

Bronzen beelden van mensen

Voor sommigen onder ons gaat een luxe tuin inrichten ontegenzeggelijk gepaard met de aankoop van een paar stijlvolle tuinbeelden. Eliassen biedt een zeer uitgebreid aanbod aan exclusieve bronzen beelden van hoogwaardige kwaliteit. Heb jij iets met beelden met mensenfiguren? Dan kom je in onze prachtige collectie beslist aan jouw trekken. Van beelden van dansende vrouwen tot bekoorlijke beelden van mannen torso´s en beelden van liefdesparen, aan jou de keuze.

Bekijk hier onze collectie moderne bronzen beelden:

 

bronzen beeld zwemmer

Abstracte figuren

Geef jij de voorkeur aan een modieuze, abstracte figuur? Ook dan vind je jouw smaak ongetwijfeld terug in ons luxe aanbod. Fleur de tuin van jouw villa op met een bronzen beeld van een dansend hart of kies voor bronzen ringenbeelden in XL-formaat en zet jouw tuin zo extra in de kijker.

Andere luxe tuinproducten voor een chique, grote tuin

Niet enkel voor tuinhaarden, buitenkeukens en bronzen beelden ben je bij Eliassen aan het juiste adres voor de inrichting van jouw luxe tuin in Nederland. Ook voor rustgevende waterornamenten, wanddecoratie voor je buitengevel en unieke sfeerverlichting kan je steeds bij ons terecht.

Waterornamenten

Je tuin inrichten met een mooi waterornament staat symbool voor luxe en rust. Ben jij op zoek naar een klein waterornament, in de vorm van een waterschaal, voor op je terrastafel of kijk je uit naar een imposante fontein voor in het midden van je tuin? Bij ons vind je alle soorten waterornamenten. Ook voor bijbehorende accessoires en andere benodigdheden, zoals sierkeien, pompen en roosters kan je steeds terecht in onze webshop en in onze toonzaal in Ammerzoden.

Bloempotten en bloembakken

Een tuin is pas helemaal af als hij aangekleed is met vrolijke, kleurrijke bloemperkjes. En dat geldt uiteraard ook voor een luxe tuin. Houd jij van grote, vierkanten cortenstalen bloempotten of gaat jouw hart sneller staan van een authentieke ronde terracottapot op de hoek van je terras? Misschien wil je wel graag een houten zuil om de rand van je vijver op te smukken? Wat voor bloempot je ook zoekt, bij Eliassen vind je hem!

Stenen tuinbanken

Een stenen tuinbank geeft ontegensprekelijke klasse aan jouw tuin. De mooiste tuinen zijn deze die voorzien zijn van een handgemaakte, onverwoestbare tuinbank. Van traditionele klassieke tuinbanken tot echte Engelse Dragonstone banken, wij hebben voor ieder wat wils.

Een luxe tuin inrichten: hoe begin je eraan?

De inrichting van een luxe tuin begint bij het kiezen van de grote, sfeerbepalende elementen. Kies eerst jouw tuinmeubelen, buitenkeuken en waterornament(en) en focus daarna op kleinere elementen, zoals bloempotten, sierkeien en tuinstekers om jouw buitenwoonkamer de juiste finishing touch te geven.

Of je nu op zoek bent naar een landelijke tuin met veel chique fonteinen en elegante sokkels of naar een Zuid-Europese tuin met stenen tuinbanken, palmbomen en kleurrijke tuinstekers, bij Eliassen Home & Garden Pleasure vind je alles wat je nodig hebt voor jouw luxe tuin. Bestel jouw favoriete artikelen online of breng eens een bezoekje aan de indrukwekkende showroom van Eliassen Home % Garden Pleasure en begin vandaag nog met de inrichting van jouw luxe tuin!