Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 23 juli 2021

TOP 5 UNIEKE modellen waterelementen voor tuin

Wil je je tuin graag meer leven inblazen met waterelementen op een originele manier? In plaats van weer maar eens een bloempot of een stenen beeld te kopen, kan je je buitenwoonkamer ook verfraaien met een mooi waterelement. Bij Eliassen vind je honderden verschillende waterelementen in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen terug. Dus je kunt een grote waterelement vinden voor in de tuin, maar ook een kleine waterelement voor bijvoorbeeld een balkon of dakterras. Van waterpartijen voor in de tuin tot waterbollen en fonteinen voor binnen, in ons uitgebreid assortiment is er voor ieder wat wils. We hebben grote en kleine waterelementen, dus geschikt voor een grote tuin of voor een balkon.

 

De voordelen van waterelementen als tuindecoratie:

Rustgevend effect: de tuin is de plaats bij uitstek om helemaal tot rust te komen midden in de natuur. En wat is er nu beter dan het behaaglijke geluid van zacht kabbeld water om heerlijk te kunnen ontspannen op je eigen domein?!

Meer biodiversiteit: geniet jij ook zo van de aanwezigheid van fladderende, kleurrijke vogels in jouw tuin? Vogels vertoeven maar al te graag in tuinen met waterornamenten. Ze vinden het heerlijk om zich op te frissen en een beetje te plonsen in jouw waterelement. 

Unieke sfeer: vele van onze waterelementen voor in de tuin zijn uitgerust met speciale verlichting waardoor het 's avonds heel gezellig is om in je tuin op je balkon of op je terras te zitten. 

Gevarieerd aanbod: geef jij de voorkeur aan een boeddha fontein of zie je liever een RVS waterornament? Wij beschikken over een veelzijdig aanbod van grote en kleine waterelementen in alle denkbare ontwerpen, kleuren en afwerkingen. Bekijk het volledige aanbod van alle waterornamenten die wij aanbieden. 

 

Soorten waterpartijen voor in de tuin

RVS waterornamenten

Roestvrijstalen waterornamenten geven je buitenwoonkamer ogenblikkelijk een elegante uitstraling. Of je nu houdt van een waterbol, een vierkante waterzuil of van een waterpartij voor in de tuin in de vorm van een waterval, wij hebben een oplossing voor alle smaken. RVS waterornamenten zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden in de tuin of op het terras.

Waterornamenten met ingraafbak

Ga voor optimaal gebruiksgemak en kies voor een waterornament met ingraafbak. Dit soort fonteinen zijn uitgerust met een ondergrondse waterbak ten gunste van de wateropslag. Bij Eliassen vind je talloze modellen met ingraafbak terug met waterreservoirs tussen 50 en 750 liter. Bovendien zijn al onze waterelementen met ingraafbak bestand tegen vriesweer. Geef je tuin een Oosters karakter en kies voor het waterelement met ingraafbak Ubbink set Waterornament Shanghai.

 

Oosterse Ubbink waterornamentset Shanghai

 

Dit waterornament van een Chinese krijger is 55 cm hoog en volledig vervaardigd uit gasbeton. Liefhebbers van waterornamenten met een meer alledaagse look, kunnen aan hun trekken komen met onze waterornamentenset Ubbink Modena. Deze driedelige, granieten zuilenset is voorzien van ledverlichting en kan mooi afgewerkt worden met sierkeien of andere steentjes.

 

Waterornamentset Ubbink Modena

 

Waterbollen

Een waterbol geeft een statige uitstraling aan je tuin en staat mooi op het terras maar kan ook perfect in het midden van een bloemperk of naast een vijver geplaatst worden. Wij bieden zowel waterbollen in graniet als in cortenstaal aan in verschillende groottes. Ben je op zoek naar een fontein voor in je inkomhal of voor in de receptie van je bedrijfsgebouw? Ook dan is een waterbol een prima keuze die onmiddellijk in het oog springt. Ga voor dit exclusieve Rolling waterornament als prachtige kunstwerk in de vorm van een wereldbol en maak direct een goede indruk op al je bezoekers. Dit moderne, granieten waterornament is uitgehold tot op 1 honderdste mm nauwkeurig en heeft een diameter van maar liefst 50 cm!

Rolling waterornament | Eliassen Home & Garden Pleasure

 

Watertafels

Naast standaard waterelementen, zoals watervallen, waterbollen en waterschalen hebben wij eveneens een uitgebreide collectie aan moderne watertafels van het merk Adezz. Met een Adezz watertafel breng je meer leven in je tuin zonder dat hier extra onderhoud bij komt kijken. Gaat het voor jou niet om tuindecoratie maar kijk je uit naar een waterornament om je kantoorgebouw mee op te fleuren? Ook in dat geval is een Adezz watertafel een uitstekende oplossing. De rechthoekige, aluminium afwerkingen van onze watertafels geven iedere bedrijfsruimte direct een mooie, moderne look.

 

Tuininspiratie ideeën

Strakke, moderne tuinen

Heb jij een strakke, symmetrisch ingerichte tuin? Dan hoort daar een strak en modern waterornament bij! De RVS waterornamenten sluiten perfect aan op eender welke moderne tuin. Waterpartijen gemaakt van roestvrijstalen materiaal hebben een luxe uitstraling, vragen nauwelijks om onderhoud en kunnen op alle plaatsen in de tuin gezet worden. Plaats dit RVS waterzuil als UNIEKE WATERORNAMENT aan de rand van je vijver of midden op je terras. Succes verzekerd!

waterzuil RVS

 

Landelijke tuinen

Bij een landelijke tuin hoort een rustiek decor en een uniek waterornament mag dan ook niet ontbreken. Plaats deze deze waterpartij Ubbink London naast je vijver, op je terras of midden in je bloementuin. Deze schitterende, romantische waterzuilen zijn gemaakt van massief basalt, veranderen nooit van kleur en zijn exclusief bij Eliassen te koop. Om je landelijke tuin helemaal af te werken is het een goed idee om ook andere elementen, zoals vogeldrinkschalen en tuinstekers toe te voegen. Bekijk onze aanbod. 

 

Ubbink waterpartij London | Eliassen Home & Garden Pleasure

 

Oosterse tuinen

Ben jij helemaal in de ban van Oosterse culturen? Maak je keuze uit ons prachtig aanbod aan Boeddha fonteinen voor binnen en buiten. Van boeddhahoofden tot olifanten- en leeuwenafbeeldingen, bij ons vindt je alle soorten Oosterse waterornamenten terug. De boeddhisten geloven dat water staat voor geluk en positieve energie. En hoe kan je dit nu beter bereiken dan door je woon- of werkruimte op te fleuren met een authentieke, Boeddha fontein die helemaal met de hand gemaakt is?! Bekijk hier de collectie boeddha fonteinen.

Bekijk onze waterelementen LIVE werkend in onze toonzaal

Wil je onze tuininspiratie ideeën graag met je eigen ogen aanschouwen? Breng een bezoekje aan onze gigantische toonzaal in Ammerzoden en bewonder LIVE meer dan 300 verschillende, unieke waterornamenten en andere tuindecoratie. Van een waterelement voor op het terras of balkon tot een grote waterpartij voor in de tuin of voor je bedrijfshal, wij hebben het allemaal.