Exclusieve bloempotten in alle variaties - Eliassen.nl - Eliassen Home & Garden Pleasure
  • Lorem ipsum

Exclusieve bloempotten

5 Mar 2016
door Ad Eliassen

Exclusieve bloempotten

Exclusieve bloempotten heeft voor sommige mensen voorkeur als het gaat om exclusieve dingen in en om het huis. Of het nou gaat om de nieuwste televisie, de nieuwste apparatuur of exclusieve bloempotten. Het mag er allemaal wel zijn! Het prijskaartje dat er aanhangt is vaak iets duurder, maar je hebt dan ook een mooi exclusief design in je huis. Deze exclusiviteit komt tot uiting doordat wij onze producten importeren van exclusieve groothandels in het buitenland. We kunnen het volgende samenvatten:
 

  • wij verkopen zeer unieke en exclusieve potten, bloempotten, bloembakken en plantenbakken in lavasteen en terrazo
  • hoogwaardige kwaliteit
  • nergens anders te koop
  • handgemaakt, geen enkele pot is precies hetzelfde
  • leveringen ook aan tuinontwerpers, hoveniers en binnenhuisarchitecten
  • 5 jaar garantie!
  • wij hebben een van de grootste showrooms van Nederland en Belgie waar u de potten kunt bekijken
  • ook leveringen aan BelgieExclusieve bloempotten als ‘Eyecatcher’

Exclusieve bloempotten zijn een echte eyecatcher in je interieur. Deze potten zijn vaak gemaakt van exclusief materiaal en combineren dat met een mooi design en een extra bewerking. Zo zijn er varianten van bladzilver, bladgoud of parelmoer schelp. Er zijn ook varianten van natuurlijke materialen, waaronder tabaksblad, leaf, banana of hout. U kunt allerlei soorten bloempotten bekijken. 

Een must is onze Artigianoto potten. Deze potten zijn zeer exclusief! Neemt u eens een kijkje op onze webshop


Dragonstone potten

Dragonstone potten zijn van orgine Engels, zoals men deze serie zo vaak ziet in de Engelse cottage tuinen. Modellen met veel tierelantijnen maar ook strakke modellen.Deze potten, vazen en sokkels zijn gemaakt van een hoogwaardige betonsoort in een typische, vaak in Engeland gebruikte grijzig/ bruinige kleur. Modellen van dragonstone zijn vastgelegd en mogen derhalve niet nagemaakt worden. Wilt men een tuin met een Engels karakter, dan zijn deze potten echt een aanrader.
 

Potten en bloembakken

Potten en bloembakken uit de nature line zijn stuk voor stuk gemaakt van steensoorten die in de natuur voorkomen, ze hebben allemaal een eigen uitstraling. Licht van gewicht zijn deze potten niet. Natuursteen heeft echter vele voordelen, het verkleurt niet! Ze blijven in dezelfde staat zoals ze zijn gemaakt, bladderen niet af en vallen niet uit elkaar. In tegenstelling tot kunststof potten die helaas vaak wel deze eigenschappen  hebben. Natuursteen beelden hebben wij in de meest gevarieerde exemplaren beschikbaar. De bloembakken uit deze serie staan geweldig mooi in zeer strakke, moderne tuinen. Behalve de ruwe granieten trog-bloembakken, die staan juist mooi in boerentuinen. 
 

Volle planten

Exclusieve bloempotten kun je het beste combineren met een mooie, volle en lage plant. Als je een hoog plafond hebt, kun je ook het beste een hoge plant in de pot poten. Houd er wel rekening mee dat bepaalde planten nog kunnen doorgroeien. Het moet wél blijven passen in je huis. Neem eens kijken bij onze lavasteen potten. Hier treft u diverse modellen in diverse formaten. 
 

Alleen voor binnen

Het is raadzaam om deze exclusieve bloempotten alleen binnen te plaatsen. Het zijn wat duurdere varianten, waardoor ze ook gevoeliger zijn voor diefstal. Zorg dus voor een veilig plekje in of rondom het huis. De potten die wij verkopen zijn origineel en veel soorten potten zijn handgemaakt, dus zeer exclusief.