Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 29 juli 2022

De 10 mooiste dieren glasschilderijen

Eliassen Home & Garden Pleasure heeft een enorm assortiment van tuindecoratie gelegen in provincie Gelderland. Het totale aanbod van onze webshop is te bewonderen in de showroom in Ammerzoden. Eliassen Home & Garden Pleasure is de specialist in waterornamenten en fonteinen en is tevens een van de grootste leveranciers in de Benelux van wanddecoratie waaronder schilderijen.

Onder de categorie schilderijen hebben we onder andere een mooie collectie dieren glasschilderijen van verschillende soorten dieren (en andere thema’s). Glasschilderijen zijn helemaal van deze tijd. In ieder type interieur past weer een andere stijl schilderij. Ben je nog aan het oriënteren, wil je inspiratie opdoen of een glasschilderij van dichtbij bewonderen? Bij Eliassen helpen we je graag.

Je vindt het volledige assortiment glasschilderijen op de webshop. Daarnaast kun je onze decoratie en kunst met eigen ogen bewonderen in onze showroom in Ammerzoden. Zo weet je direct of dit is wat je zoekt. Onze medewerkers staan voor je klaar voor professioneel advies.

De kunst van een schilderij op glas

Het is een ware trend; een schilderij op glas. Maar waarom is deze kunstvorm zo populair? En wat is een glasschilderij eigenlijk? Een glasschilderij is letterlijk een schilderij of kunst op glas. Deze kunstvorm valt onder gebrandschilderd glas, wat een eeuwenoude kunstvorm is.

De kwaliteit is door de jaren heen steeds beter geworden en mede hierdoor is het een erg gewilde vorm van muurdecoratie. De kunst lijkt zo levendig dankzij het glas en glanzend oppervlak. Wat de schilderijen van glas zo mooi en uniek maakt, is het effect van het glanzende glazen oppervlak, wat zorgt voor intens diepe en levensechte kleuren. Een genot voor het oog en voor elke kunstliefhebber. Waar wacht je nog op?

De voordelen van een glasschilderij

Alle glasschilderijen uit ons assortiment zijn gemaakt van 100% glas. Je merkt het verschil van echt glas vaak snel op in vergelijking met een schilderij van plexiglas of ander kunststof. Glas heeft namelijk unieke eigenschappen. Echte glasschilderijen zijn kristalhelder, de kleuren zijn levendiger, dieper en veel intenser dan op kunststof.

De kleuren blijven van dezelfde hoge kwaliteit en zullen niet vervagen. Glas heeft een luxueuze uitstraling. Het trekt meteen de aandacht in je interieur. Zie het als de kers op de taart. Maak indruk met jouw interieur en kies voor een glasschilderij. Het assortiment bestaat uit grote schilderijen en kleine schilderijen, zo is er altijd een passend formaat schilderij voor in verschillende ruimtes. 

Woonkamer en/of slaapkamer wanddecoratie

Een glasschilderij is geschikt voor elk type interieur. Dus heb jij specifieke interieurideeën? Of wil je vooral nog even rustig rondkijken? Neem dan een kijkje op de webshop of in onze showroom te Ammerzoden en laat je verleiden door alle levensechte schilderijen met intens diepe kleuren.

Veel glasschilderijen passen in een modern of design interieur, maar er is meer dan genoeg keuze voor andere interieurstijlen. Zo past bijvoorbeeld een mooi schilderij met uitgestrekt landschap perfect in een landelijk interieur. Er zijn ook geschikte stijlen voor botanische -, Scandinavische - of Industriële woonstijlen. Voor iedere stijl is er een passend schilderij.

De glaskunst zal de blikvanger zijn van het interieur. De meeste glasschilderijen komen als kunst aan de muur in de woonkamer of slaapkamer. Hoe indrukwekkend is het om kunst boven het bed te hebben hangen? Maar heb je ook al eens gedacht aan een glasschilderij voor op kantoor? Of voor in de hal, waar je jouw bezoek ontvangt? Het zorgt direct voor een levendigere uitstraling.

Top 10 dieren glasschilderijen bij Eliassen Home & Garden Pleasure

Zoals eerder vermeld is de keuze aan dieren glasschilderijen erg groot. Om het keuzeproces wat gemakkelijker te maken, volgt hieronder een verzameling van de top 10 mooiste dieren glasschilderijen uit ons assortiment. Klik op de afbeeldingen voor de productspecificaties.

Glasschilderij Vogelkooi 60x80cm

glasschilderij vogelkooi

Een gouden vogelkooi versierd met een prachtige kleurrijke schilderij van mooie bloemen 

 

Schilderij aluminium 74x74cm Lion 

schilderij aluminium leeuw

Een wat kleiner formaat schilderij maar des te indrukwekkend is de close up van de leeuw.

 

Glasschilderij 120x80 Olifant

glasschilderij olifant

Het zeer grote formaat, de indrukwekkende afbeelding van een olifant in combinatie met het juiste kleurcontrast, zorgt voor een indrukwekkend beeld.

 

Glasschilderij Leeuw in de bloemen 80x120cm 

glasschilderij leeuw in de bloemen

Een krachtige leeuw met manen gevormd door kleurrijke bloemen en vlinders. De kleurencombinatie van de natuurlijke manen versterken de blauwe oogkleur van de leeuw.

 

Glasschilderij Recht op je af 160x110cm 

glasschiderij grote olifant

De naam van het schilderij zegt het al; door de positie van de olifant en de grootte van het schilderij, komt de olifant recht op je af.

 

Glasschilderij vrouw met kleurrijke vogel 80x120cm

glasschilderij vrouw met kleurrijke vogel

Het oog van de vogel wordt één met het oog van de vrouw. Omringt met prachtige bloemen en kleuren is dit schilderij een ware eyecatcher.

 

Glasschilderij Olifant groot 110x160cm

glasschilderij grote olifant

Olifant in zijn natuurlijke habitat. De olifant lijkt zo de kamer in te lopen.

 

Glasschilderij Glinsterende leeuw 80x120cm

glasschilderij zwart wit leeuw

Sterrenbeeld leeuw; een leeuw afgebeeld in sterrenhemel.

 

Glasschilderij Vogels in bloemenpracht 80x160cm 

glasschilderij vogels in bloemenpracht

Een kleurrijke muurdecoratie met natuurlijke en felle kleuren. De papegaai en andere vogels camoufleren met de achtergrond. Hoeveel vogels spot jij?

 

Glasschilderij Kudde Olifanten Zwart Wit 80x160cm 

glasschilderij kudde olifanten zwart wit

Een prachtig beeld van een kudde olifanten in zwart wit kleuren. Heb je interesse en wil je een glasschilderij kopen? Bekijk het totale assortiment van dieren glasschilderijen hier: Glasschilderij vogel Glasschilderij olifanten Glasschilderij leeuw We hebben nog veel meer soorten thema glasschilderijen, zoals mensen, designer merken, natuur en steden. Nieuwsgierig? Bekijk het online aanbod van Eliassen Home & Garden Pleasure.

 

Een showroom vol met dieren glasschilderijen

Kunst is iets unieks. Het moet bij je passen, het moet je aandacht trekken en niet meer loslaten. Het is iets heel persoonlijks. Daarom begrijpen wij als geen ander, dat je jouw potentiële glaskunst liever in het echt wil zien.

We hebben zoveel mogelijk unieke kunststukken die op onze webshop staan aanwezig in onze ruime showroom in Ammerzoden. Dat geldt dus ook voor onze dieren glasschilderijen. Indien dit anders is, staat dit vermeld bij het artikel. Wil je een bezoek brengen aan de showroom voor een specifiek stuk? Bel dan alvorens je bezoek naar telefoonnummer 073-5992869. Op deze manier voorkom je teleurstellingen. Zien we je snel?