Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 15 juni 2022

Adezz Buxus polyester plantenbakken

Je tuin mag dan nog een heel groot terras en een mooie vijver hebben, zonder de juiste plantenbak vervaagt de uitstraling van je tuin in het niets. En de juiste plantenbak is er eentje die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en daarnaast ook mooi oogt in eender welke tuin. De Adezz buxus polyester plantenbank beantwoordt aan al deze voorwaarden en is bij Eliassen Home & Garden Pleasure in veelvoud verkrijgbaar in diverse varianten. Een Adezz buxus polyester plantenbak kopen bij Eliassen.nl doe je snel en eenvoudig vanuit je comfortabele zetel.

De kwaliteit en eigenschappen van Adezz polyester plantenbakken

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor Adezz plantenbakken gemaakt van polyester om jouw tuin of binnenplaats te verfraaien. Wij zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje:

  • Moderne look: wil jij jouw landelijke, moderne of Zuid-Europese tuin graag een eigentijdse touch geven? Twijfel dan niet langer en kies voor polyester plantenbakken van het Nederlandse merk Adezz. De strakke vormen van onze zwarte, grijze en witte plantenbakken uit dit assortiment maken dat ze elke tuin direct de gewenste, moderne look geven.
  • Duurzame keuze: wie kiest voor een polyester plantenbak van het merk Adezz kiest voor een duurzame plantenbak die probleemloos jarenlang meegaat. De plantenbak is opgewassen tegen alle soorten (barre) weersomstandigheden en kan bijgevolg in alle seizoenen van het jaar buiten blijven staan.
  • Onderhoudsarme plantenbak: een tuin inrichten is een hele klus waar je achteraf liefst niet meer te veel gedoe mee hebt. En dan is een Adezz polyester plantenbak ideaal. Om jouw plantenpot schoon te houden, volstaat het om hem tweemaal per jaar in te spuiten met een daarvoor bestemde spray. Op deze manier verwijder je de vuilresten uit je plantenbak en verzeker je de lange levensduur. Aangezien dit maar een paar minuutjes van je tijd in beslag neemt, kan je je concentreren op wat echt belangrijk is en volop genieten van jouw mooie, groene tuin.
  • Geen risico op scheuren en/of barsten: al onze Adezz polyester bloembakken zijn voorzien van extra versteviging in de hoeken. Het gevolg? Jij hoeft je geen zorgen te maken over eventuele scheurtjes en/of barstjes.
  • 5 jaar garantie: omdat wij geen enkele twijfel hebben over de kwaliteit van onze Adezz polyester plantenbakken geven wij op elke plantenbak maar liefst 5 jaar garantie.
  • Verkrijgbaar in diverse formaten: ben jij op zoek naar zwarte, grote polyester plantenbakken of wil je juist graag een paar kleine polyester plantenbakken in de kleur wit kopen om jouw domein op te vrolijken? In ons aanbod vind je polyester plantenbakken van Adezz in diverse kleuren.

Een tuin of binnenplaats inrichten met een Adezz Buxus polyester plantenbak

Een tuin of een binnenplaats sfeervol inrichten is een hele kunst. Maar met de Adezz buxus plantenbakken is het direct een pak gemakkelijker. Onze Adezz plantenbakken van polyester zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bijgevolg is er altijd wel een uitvoering die perfect aansluit op de grootte van jouw domein.

Polyester plantenbakken voor grote binnenplaatsen

Is het de hoogste tijd om het parkeerterrein van je onderneming nieuw leven in te blazen of kijk je uit naar een stijlvolle plantenbak voor in jouw (bedrijfs)tuin? Dan is onze Adezz Plantenbak Polyester Rechthoek wellicht iets voor jou!

 

Adezz plantenbak polyester rechthoek Buxus 200x50x60cm

 

Deze grote, rechthoekige plantenbak in zijdeglans is enorm sterk en daarmee geschikt voor op alle soorten ondergronden. Plant jouw favoriete bloemen in deze zwarte, grote plantenbak en genieten maar! Zie je toch liever een andere kleur? Geen probleem, deze grote polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in zeven verschillende RAL-kleuren, gaande van verkeerswit tot gitzwart.

Polyester plantenbakken voor kleinere oppervlakken

Ook wanneer je maar een klein tuintje hebt, of zelfs alleen maar over een balkon beschikt, is een polyester plantenbak van Adezz altijd een leuk idee.

Adezz plantenbak polyester vierkant buxus met wielen 50x50x50cm

Kies voor dit kleine, vierkante model en geef jouw eigen stukje natuur de gewenste look. Ben je specifiek op zoek naar hoge, kleine polyester plantenbakken of zoek je juist naar een heel lage variant? In ons uitgebreid assortiment is er voor ieder wat wils.

Plantenbakken voor een binnenplaats van een kantoor of hotel

Een tuin of binnenplaats inrichten met een Adezz Buxus polyester plantenbak kan gewoon altijd, dat weet je inmiddels al. Maar deze bloembakken staan ook erg mooi op grote bedrijfsterreinen of op het domein van een modern hotel. Maak je keuze uit het Eliassen-aanbod en vrolijk jouw terrein op met een kwaliteitsvolle, duurzame polyester plantenbak van Adezz. Wedden dat je meteen een goede indruk zult maken op al je bezoekers?!

Een Adezz Buxus polyester plantenbak kopen bij Eliassen.nl

Ben je zelf ook op zoek naar mooie en duurzame plantenbakken voor een tuin of voor op een binnenplaats? Dan is een polyester plantenbak van Adezz ongetwijfeld een verstandige keuze. Gun jezelf wat Eliassen-tijd, kijk rustig rond in onze webshop en bestel jouw favoriete Adezz plantenpot snel en gemakkelijk online. Zou je toch liever bij ons in de toonzaal langskomen om persoonlijk te woord gestaan te worden door één van onze ervaren medewerkers? Dan verwelkomen wij jou graag in onze showroom in Ammerzoden!