• Lorem ipsum

Engelse potten Dragonstone

Toon:
Dragonstone
Artikelcode Pu68
€66,00
Dragonstone
Artikelcode Pu77
€66,00
Small acanthus urn Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu48
€73,00
Rectanggular Basket pot Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu47
€73,00
Oval basket pot Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu46
€73,00
Round basket pot Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu45
€73,00
Square basket pot Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu40
€73,00
Moreton urn Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pl06
€73,00
Zuil small plinth Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu05
€80,00
Dragonstone
Artikelcode Pl15
€80,00
Zuil stockbridge plinth Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pl05
€88,00
Zuil plain plint Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu82
€90,00
Dragonstone
Artikelcode Pu97
€90,00
lion vase Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu51
€90,00
Small fluted tuinvaas Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu49
€90,00
Stockbridge tuinvaas Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu01
€90,00
Alton vase Lees meer
€106,00
Dragonstone
Artikelcode Pu21
€106,00
Classical urn Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu69
€116,00
Ropley tuinvaas Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu14
€116,00
Exeter pot Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu10
€116,00
terwick urn Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu89
€123,00
Dundee urn Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pl40
€125,00
Zuil small emblem plinth Lees meer
Dragonstone
Artikelcode Pu16
€126,00
Minstead vase Lees meer
Toon:
Engelse potten Dragonstone

Onze Engelse DragonStone bloempotten zijn een prachtige collectie bloempotten die in geen enkele tuin mag ontbreken. Er bestaan heel wat verschillende tuinpotten, de ene al wat origineler dan de andere. Het merk DragonStone staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De potten worden in Engeland gemaakt en brengen de typische cottage sfeer naar Nederland. Laat je betoveren door de verschillende details die erin verwerkt zijn. Het logo van DragonStone kan je vaak op de vaas zelf herkennen.

Hoe worden DragonStone producten gemaakt?

Ze worden met de hand gemaakt in Engeland. Met de grootste zorg en oog voor detail zijn ze gemaakt van gietsteen. Elk deeltje is fijn gedetailleerd. Dankzij de hoge kwaliteit van de gietsteen, hebben de bloempotten een lange levensduur. Niet alleen tuinpotten, maar ook andere DragonStone beelden worden op deze wijze gemaakt. Er bestaan erg veel namaakproducten van dit type op de markt, let steeds goed op tijdens jouw zoektocht naar een geschikte bloempot voor binnen of buitenshuis.

Wat voor voordelen heeft DragonStone?

Aangezien het merk bekend staat om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur heeft u heel wat jaren plezier van uw aankoop. De mooie details en de kleur gaan niet verloren als u ervoor kiest het object buiten te plaatsen. De potten zijn vorstbestendig en dus uitermate geschikt voor het decoreren van uw tuin. Daarnaast zijn de ontwerpen erg zeldzaam. U haalt garandeert een exclusieve pot in huis.

Tips bij het plaatsen van een bloempot

Heb je een DragonStone bloempot met grote sokkel op het oog en wens je deze in jouw tuin te plaatsen? Dan is het zeker te adviseren om dit in combinatie met een laagje kleikorrels te doen voor extra stevigheid.

Bloempotten buiten en binnen

DragonStone potten kan je zowel buiten als binnen plaatsen. Bij het zien van de bloempotten en tuinvazen van het merk Dragonstone, zal je waarschijnlijk meteen aan een mooie hoek in je tuin denken, een plekje naast je voordeur of bij een fontein, of als aanvulling bij een bloemenperkje. Maar als je deze ideeën even opzij schuift, en je inspiratie de vrije loop laat, zal je al snel ontdekken dat er ook heel wat mogelijkheden binnenshuis zijn. De bloempot kan prachtig tot uiting komen in de inkomhal naast je trap. Dit is één van de eerste zaken die je gasten te zien krijgen in de woning. Hun aandacht wordt meteen naar het object getrokken. Het is een ware eyecatcher die zal zorgen voor heel wat reacties. Maar ook in de leefruimte naast de open haard of bij het raam kan een DragonStone pot jouw interieur compleet maken.

Bloempotten buiten en binnen, beide opties zijn mogelijk. Observeer de ruimte die je thuis hebt, ontdek het gevoel dat je graag zou willen creëren en start jouw zoektocht naar de perfecte bloempot.