• Lorem ipsum

Watertafel Adezz rechthoek cortenstaal in 3 maten

Artikelcode Cb4
€2.294,00
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ONZE LEVERTIJD

Zeer mooie ambachtelijk gemaakte en degelijk afgewerkte rechthoekige watertafel van 3mm dik cortenstaal. Cortenstaal heeft als eigenschap dat het een roestlaag vormt, die tevens als bescherming dient aan de onderlaag. Doorroesten is dus uitgesloten, dit maakt cortenstaal tot een van de duurzaamste staalsoorten. Cortenstaal modellen worden  als blank ijzer afgeleverd, Deze watertafels worden zonder roestkleur geleverd, deze roestvorming kan tot een jaar duren, wanneer u uw cortenstalen product een paar keer insprayt met zout water, zal dit het roestproces aanzienlijk versnellen. De roest van cortenstaal geeft nagenoeg niet af, dit in tegenstelling tot gewoon ijzer. Op de bovenkant vormt het water een 2 cm dikke waterlaag, welke subtiel van de randen afstroomt. Er kunnen evt ook steentjes op het plateau gestrooid worden als men dat wenst. Aan de bovenzijde geven 3, 4 of 6 Ledlampjes een zeer mooie sfeer aan het geheel in het donker.  Doordat deze modellen extra grote maten hebben en een zeer grote watervoorraad hebben, zijn deze watertafels ook zeer geschikt om bedrijven  of andere openbare gebouwen een extra dimensie te geven. Wordt geleverd incl het Oase ledlampje en een hoge kwaliteits  Pontec pomp, met 10 mtr kabel. 
Op alles geven we 5 jaar  garantie. Levertijd 1-3 weken.

U zult met cortenstalen waterornamenten de eerste maanden het water moeten verversen, totdat de roestvorming compleet is.
Kies hierboven uw maat

Heeft u een vraag omtrent dit product of wenst u een prijs voor een bijzondere maatvoering? Klik hier en stel uw vraag.

  • NEDERLANDSE KLANTEN :Aub in het winkelwagentje  de keuze "afhalen op de zaak" kiezen, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en sturen wij uw bestelling zsm op.
  • Bezorging gratis binnen nederland
  • Materiaal: Cortenstaal 3mm
  • Garantie 5 jaar
  • Incl Pontec pomp en Oase ledlampjes
  • Maat: zie keuze bovenaan de balk