• Lorem ipsum

Tuinhaard Thor Burni van Adezz

Artikelcode Thor muur brws1.150
€463,00
Neem contact met ons op voor onze levertijd

Maatvoering Thor : Klik hier

Thor tuinkachel staand van Burni is gemaakt van 3mm dik dubbelwandig Cortenstaal. Doordat er gebruik wordt gemaakt van cortenstaal ontstaat er op de  Enok terraskachel een gepatineerde roestkleur. Naar gelang de brede Enok buitenkachel langer buiten staat in weer en wind wordt deze steeds mooier. Een belangrijke eigenschap van cortenstaal is dat het niet uit zichzelf doorroest, dit komt de kwaliteit van de staande Burni Thor terraskachel ten goede. Doordat de kwaliteit van de Burni tuinkachels dus gewaarborgd is geeft Burni op de Thor terrashaard een volledige garantie van 5 jaar, dit is uniek voor een buitenhaard. Het is ook mogelijk om de Burni Enok haarden te laten coaten in een hittebestendige zwart matte lak. U kunt diverse accessoires bij de Burni Thor staande terraskachel bijbestellen zoals een barbecue rooster 40cm zodat u rondom de buitenkachel gezellig kunt grillen. Een Thor buitenkachel van Burni mag dus zeker niet ontbreken op uw terras of in de tuin! De Thor tuinhaard is leverbaar in de gewone staande uitvoering of een model die u aan de wand monteert. 
De gewone staande uitvoering is 50cm breed, 50cm diep, en 105cm hoog. Het muurmodel is 50cm breed x 50cm diepx55cm hoog.
Er is een voorziening gemaakt om evt een 40cm grillrooster op 3 hoogten te gebruiken.
Dit grillrooster  wordt niet standaard meegeleverd.
Wilt u  absoluut dat er nooit rook naar buiten komt, is voor deze terraskachel ook een afsluitdeur te koop. Deze staan , samen met alle accessoires aprt in deze productgroep. Levertijd kan , al het tegenzit maximaal 2 weken duren. 
Kies hier bovenaan uw uitvoering.
Tip: neem vooral genoeg pijp voor de rookafvoer, Vanaf 250 uitvoerhoogte heeft men weinig tot geen last van de rook, deze gaat dan over mensen heen. Mail HIER als u over dit product een vraag heeft.

  • NEDERLANDSE KLANTEN :Aub in het winkelwagentje  de keuze "afhalen op de zaak" kiezen, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en sturen wij uw bestelling zsm op.

Wij hebben in de showroom diverse Burni haarden staan, kom gerust een kijken.

  • Materiaal: 3mm Cortentaal dubbelwandig
  • Garantie: 5 jaar
  • Gewicht ca 70kg
  • Maat: zie omschrijving
  • Snel geleverd
  • Gratis verzonden binnen Nederland.