• Lorem ipsum

Cylinderpot Atlas Adezz cortenstaal

Artikelcode Atlas ct8
€229,00
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ONZE LEVERTIJD

CorTenstalen ambachtelijk gemaakte bloempotten  type Atlas van Adezz. Deze  zijn van onverwoestbaar materiaal met een warme natuurlijke uitstraling.  CorTen staal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag na een aantal weken.
Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie.
Bovenrand is dubbel omgezet en 4cm breed wat deze bak een prachtige tijdloze, stoere uitstraling geeft. 
Standaard materiaaldikte 2mm, een zeer sterke hufterproof pot met een tientallen jaren levensduur. 
Deze plantenbakken kunnen ook voor u in een speciale maat gemaakt worden !!  Ook kunnen deze potten van wielen voorzien worden. Mail hier voor een prijsopgave. Deze potten worden zonder roestkleur geleverd, deze roestvorming kan tot een jaar duren, wanneer u uw cortenstalen product een paar keer insprayt met zout water, zal dit het roestproces aanzienlijk versnellen.
In maar liefst 7 standaard maten leverbaar. Deze bloembakken worden gratis verzonden binnen Nederland. Kies hierboven uw maat. Kom kijken op onze zaak, we hebben van deze serie cortenstalen bakken staan.

  • NEDERLANDSE KLANTEN :Aub in het winkelwagentje  de keuze "afhalen op de zaak" kiezen, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en sturen wij uw bestelling zsm op.
  • Materiaal: 2mm cortenstaal
  • Garantie: 5 jaar
  • Voorzien van rand voor het zeer goed uitwateren en een speelse uitstraling
  • Geen kleikorrels gebruiken

3