Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3D Muurdecoratie VLINDERS 98cm

Productomschrijving
Dit 3-dimensionale metalen muurdecoratie kleedt elk modern interieur of werkplek prachtig aan. Dit model met vlinders in een soort van draaikolk, zal een sfeervolle en tijdloze stuk wanddecoratie  en een ware blikvanger zijn. Aangezien het mensenwerk is, kan de foto enigzins afwijken van het echte exemplaar qua kleur. De vlinder is het symbool va...

Dit 3-dimensionale metalen muurdecoratie kleedt elk modern interieur of werkplek prachtig aan. Dit model met vlinders in een soort van draaikolk, zal een sfeervolle en tijdloze stuk wanddecoratie  en een ware blikvanger zijn. Aangezien het mensenwerk is, kan de foto enigzins afwijken van het echte exemplaar qua kleur.

De vlinder is het symbool van de onsterfelijke ziel en voor de kortstondigheid van het leven. Daarnaast staat hij ook voor de drie stadia die de menselijke ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding. Een vlinder biedt troost maar geeft ook de schoonheid en kwetsbaarheid van het leven weer. Onze Muurdecoratie 3D Vlinders is geïnspireerd door de elegante vlinder. Het kunstwerk is geheel met de hand vervaardigd uit metaal van hoge kwaliteit en gekleurd in zilveren en zwarte tinten. Het werk is eenvoudig te bevestigen aan een wand met behulp van een of twee schroefjes.

Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland.
Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

  •  Maat: diameter  98cm
  •  Materiaal: Metaal
  •  Kleur: zilver-zwart
  •  Simpel op te hangen dmv 1 of 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is.

Productspecificaties

Artikelnummer
4463800
Gewicht
3 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken