Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3D metalen muurdecoratie Paarden 140x70cm

Eliassen 3D metalen muurdecoratie Paarden 140x70cm
Productomschrijving
Mooi wordt uw huis, bedrijf of veranda (onder een afdak dus) met een dit stuk muurdecoratie van een groep rennende Paarden. Dit ijzeren 3D schilderij, is helemaal met de hand gemaakt. Alles van deze wanddecoratie is van metaal, achtergrond en ook de figuur. Omdat het hand geschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, ze ...

Mooi wordt uw huis, bedrijf of veranda (onder een afdak dus) met een dit stuk muurdecoratie van een groep rennende Paarden. Dit ijzeren 3D schilderij, is helemaal met de hand gemaakt. Alles van deze wanddecoratie is van metaal, achtergrond en ook de figuur.

Omdat het hand geschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, ze zijn nooit precies hetzelfde. Op deze, een beetje ruig gemaakte schilderijen, kunnen altijd nog verder kleine afwijkingen zitten, soms is dat zelfs express gedaan om de stoere sfeer te bewerkstelligen.


Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

  •  Maat 140 x 70cm x 5 cm dik
  •  Simpel op te hangen dmv 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is!
  •  Gratis verzonden.
 

Productspecificaties

Artikelnummer
Wa00016
Gewicht
2

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken