Waterpartijen voor hoveniers

  • Posted on
  • By Ad Eliassen
Waterpartijen voor hoveniers

Waterpartijen voor hoveniers

Waterpartijen van hoge kwaliteit is bij uitstek wat wij leveren! Er zijn tal van soorten waterpartijen gemaakt uit verschillende soorten materialen. Een waterpartij kan ook wel omschreven worden als een waterornament, schitterend om naar te kijken voor zowel een tuin als voor hotels en restaurants. Met name in de zomer geeft een waterpartij een mooie uistraling en het geluid van stromend water maakt dat je het gevoel hebt dat je je in puur natuur begeeft. Er zijn diverse prijsklasses te vinden onder de waterpartijen. Zo kun je een goed waterornament vinden, maar we hebben ook zeer exclusieve exemplaren in voorraad. Daarnaast hebben wij unieke eigen modellen waterornamenten te koop. Deze zijn echter nergens anders te koop. 
 

Soorten waterpartijen voor in tuin

Wij hebben ons jarenlang gespecialiseerd in alles wat met tuin en interieur te maken heeft. Een prachtig design tuin krijgt extra aandacht in de zomer. Jarenlang leveren wij aan huishoudens die tegenwoordig steeds meer denken aan een mooie aanleg van een tuin en een waterpartij als een verlengstuk zien van hun tuin. Dat zien we ook steeds meer met het plaatsen van tuinhuisjes. Als u daarnaast ook de tuin sfeervol maakt met tuinverlichting dan krijgt de tuin nog meer sfeer. Ook bij hotels, restaurants en luxe kantoorpanden zien we dat er steeds meer aandacht is voor een elegante tuin waarbij een waterornament dus zeker niet mag ontbreken. Een waterornament met verlichting maakt een oprit of tuin helemaal af. Zo hebben wij metalen waterornamenten maar ook aparte Boeddha oosterse waterornamenten en natuursteen waterornamenten. Zoekt u leuk geprijsde waterornamenten met korting, dan kunt u deze ook op onze website vinden. 

Andere soorten waterpartijen die wij aanbieden zijn:
Een overzicht van de collectie in fonteinen:
Als we kijken naar bijvoorbeeld de roestvrij stalen waterornamenten dan zijn deze wat prijziger dan andere type waterornamenten. Een roestvrij stalen waterpartij is overigens zeer geschikt voor de moderne tuin. Het voordeel hiervan is dat het weinig onderhoud vergt. 


De grootste collectie waterpartijen bij Eliassen.nl

Wij informeren u graag indien u vragen mocht hebben over de diverse kwaliteitssoorten onder de waterornamenten. Wij nodigen u graag uit op onze showterrein en tonen u graag de werkende waterpartijen. Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag. Mocht u een zakelijk project hebben, dan kunnen wij uiteraard ook hierover in overleg treden. Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »