Horeca inrichting

  • Posted on
  • By Ad Eliassen
Horeca inrichting

Horeca inrichting


Horeca inrichting van een restaurant of hotel is vaak een hele opgave. De aankleding van een interieur van uw bedrijf is geheel persoonlijk qua smaak. Om een inrichting uiteindelijk de juiste uitstraling te geven, zien we dat bijvoorbeeld een vloer, decoratie en verlichting onderdelen zijn die de laatste finishing touch geeft. Wij hebben hierover nagedacht en hebben een exclusieve lijn wat betreft verlichting en potten, voor zowel binnen als buiten. Wij leveren hoge kwaltiteitsprodukten en flexibele oplossingen voor restaurantes, hotels, clubs, bars en projecten. 
 

Luxe verlichting voor uw horeca inrichting

In een mooie ambiance mag het niet ontbreken van mooie design verlichting. Zeker bij horeca inrichting zien we dat er vaak bepaalde type stijlen inrichting mogelijk zijn. De juiste verlichting geeft extra sfeer en gezelligheid. Een interieur kan heel traditioneel of heel modern zijn ingericht. Voor elke type inrichting hebben wij een mooie collectie aan verlichtingen. 

Kijkt u voor mooie design verlichting naar onze nieuwe modellen verlichting:
http://www.eliassen.nl/nl/imagilights/
 

Horeca inrichten met luxe design potten

Wij zijn leverancier van exclusieve potten voor kantoren, restaurants en hotels. Zeker bij een horeca interieur mag het niet ontbreken aan prachtige bloempotten, maar ook mag het niet ontbreken aan prachtige bloembakken die je bij de ingang kunt plaatsen. Wij beschikken over een ruime collectie van maar liefst 300 modellen binnen- en buitenpotten die nergens anders te verkrijgen zijn! Wij zijn dus hierin uniek!

Enkele prachtige designpotten vindt u hier:

Lavasteen potten:
http://www.eliassen.nl/nl/bloempotten-bloembakken/lavasteen-potten-eliassen/

Artigianato potten: 
http://www.eliassen.nl/nl/bloempotten-bloembakken/lavasteen-potten-eliassen/

Desgin tuinvazen:
http://www.eliassen.nl/nl/bloempotten-bloembakken/tuinvazen/
 

Luxe waterornamenten als mooie aanvulling voor de tuin

Een prachtige decoratie vinden wij nu echt een waterornament. Zeker voor de horecabranche waarbij wij steeds meer zien dat exclusieve hotels en restaurants deze opname doen, gewoonweg omdat het enerzijds een prachtige uitstraling geeft aan de tuin, maar ook veel sfeer en gezelligheid geeft. Het geluid van stromend water doet uw gasten nog meer genieten. 

Kijk u eens naar onze collectie waterornamenten:
http://www.eliassen.nl/nl/waterornamenten/

 

Moderne beelden voor in de tuin 

Wat dacht u als decoratie bij de entree of in de tuin van prachtige beelden? Al bij aankomst van de entree geeft dit al bij de bezoekers direct een goede en warme indruk van wat ze nog verder kunnen verwachten. Mensen zijn nogal visueel ingesteld en het plaatsen van een beeld geeft extra sfeer aan uw bedrijf. 

Kijkt u eens naar onze collectie beelden:
http://www.eliassen.nl/nl/beelden-divers/
 

Advies nodig?

Bij Eliassen Home & Garden Pleasure willen wij ons nog meer focussen op het bedrijfsleven. De inrichting van uw kantoor, hotel of restaurant vergt nogal tijd en het opdoen van nieuwe inspiraties is daarom van wezenlijk belang. Wij voldoen graag aan de vraag van het bedrijfsleven. Mocht u advies wensen of bent u nieuwsgierig of wij aan nieuwe bepaalde type produktgroepen kunnen komen? Schroom niet, maar neem contact met ons op hierover.   

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »