Houten plantenbakken

  • Geschrieben am
  • Durch Ad Eliassen
Houten plantenbakken

Houten plantenbakken 

Houten plantenbakken geven uw tuin, oprit of bij uw bedrijf of in parken een rustige natuurlijke look. Houten plantenbakken zijn gemaakt van milieurvriendelijk geïmpregneerd vurenhout, of tropische hardhoutsoorten.

Natuurlijk wordt er alleen maar houtsoorten gebruikt met het FSC keurmerk.

Onze plantenbakken van Talen (is een fabrikant in NL) kunt u eventueel ook bestellen met wieltjes zodat deze bakken makkelijk (op een vrij egale ondergrond) te verplaatsen zijn.Hout wat voor buitendoeleinden gebruikt wordt, zal altijd vergrijzen na verloop van tijd. Dat is een natuurlijk proces en kan geen kwaad, dit kan men voorkomen door de bloembakken 1x per jaar te behandelen met Restol houtverduurzamer.

Houten plantenbakken maatwerk

In onze showroom verkopen wij de meest uiteenlopende plantenbakken en bloembakken in allerlei maten. Wij bieden vele moderne en klassieke plantenbakken aan in geïmpregneerd naaldhout, vuren en hardhout. De reden dat het geïmpregneerd is, is dat hiermee de plantenbakken langdurig worden beschermd tegen aantasting door bacteriën, insecten en schimmels.Onze grenen houten bloembakken zijn van nederlandse makelij, met de hoogste aandacht voor kwaliteit gemaakt. Wat deze bakken onderscheid van andere grenen of vurenhouten bakken is het feit dat alle houten onderdelen eerst worden geimpregneerd, voordat alles in elkaar gezet wordt, zodat ook in uitgefreesde onderdelen inpregneermiddel komt. Concurrenten uit Oost europa impregneren pas als de bak in elkaar gezet is, waardoor er niet of weinig impregneermiddel komt in dieper gelegen delen. Ook heeft u bij deze bakken de mogelijkheid wielen te laten monteren voor het makkelijk verplaatsen ervan.

Plantenbakken bezichtigen in onze showroom

De lente komt eraan en dat betekent dat we onze assortiment houten plantenbakken weer aan het uitbreiden zijn. Zowel binnen als buiten hebben wij een zeer uitgebreide collectie aan bloembakken en houten plantenbakken. Zoekt u iets specifieks? Wellicht een plantenbak van vierkant tot pilaar of hoog en rechthoekig? Bij u ons vindt u de meest uiteenlopende modellen plantenbakken gemaakt van diverse materialen. Ook als u nu met de komende lente uw tuin of terras opnieuw wil aanleggen en nieuwe tuin ideeën wilt opdoen, kunnen wij u ook helpen om mee te denken met de nieuwe inrichting. Pak de telefoon en maak gerust met ons een afspraak. 
 

Bloempotten en plantenbakken ideeën

Wij kunnen ons voorstellen dat u zoveel modellen hebt gezien, dat het lastig is om een keuze te maken. Hier alvast voor u enkele verwijzingen van prachtige potten die wij aanbieden in onze webshop. 
Vanzelfsprekende bieden wij nog tal andere soorten bloembakken aan binnen onze webshop. Neem een kijkje of bel ons als u nog vragen heeft. 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »