TOP 5 originele en stijlvolle cadeaus voor collega of zakenrelatie

  • Geschrieben am
  • Durch Ad Eliassen
TOP 5 originele en stijlvolle cadeaus voor collega of zakenrelatie

Bekijk onze TOP 5 originele en stijlvolle cadeau ideeën voor vriend(in), collega of zakenrelatie. Wij van Eliassen Home en Garden Pleasure zijn van oudsher de specialist als het gaat om waterornamenten voor in jouw tuin of bij jouw bedrijf, onze bronzen beelden collectie en onze collectie schilderijen. Wij bieden meer dan 2.000 schilderijen die wij nagenoeg allemaal in onze showroom hebben staan.  

 

Ook voor 2018 hebben wij nagedacht over welk cadeau je voor hem zou kunnen kopen als blijk van waardering voor de fijne vriendschap of wellicht voor de fijne zakelijke samenwerking die je in het afgelopen haar hebt gehad met een collega of met een zakenrelatie. Wat voor een cadeau moet je nu aanschaffen? Dat valt vaak in de praktijk niet mee.

 

We hebben mooie spullen die je als cadeau kunt weggeven. Een bronzen beeld of een schilderij is immers tijdloos en het mooie is dat het nooit vergaat. Hangt er een mooi schilderij op kantoor of in een huis, of staat er een modern klassiek bronzen beeld in de woonkamer of op kantoor, je zal degen die je het cadeau gegeven heeft, altijd blijven herinneren. Het zorgt voor jarenlange plezier, dat is een ding wat zeker is. 

 

Cadeau's geven staat centraal zo aan het eind van elk jaar. Je kunt denken aan het kopen van een mooi cadeau, of het geven van een cadeaubon, maar je kunt ook iets heel persoonlijks geven. Dus ben je bezig om een cadeaulijst op te stellen, kijk eens in onze webshop. Je zal er prachtige producten vinden. Cadeau idee voor een man bedenken?

 

 

Bekijk de TOP 5 cadeaus die je weg kunt geven als kerstgeschenk, verjaardag of voor een jubileum.

 


Metalen beeld golfer

Wat dacht je van deze bronzen beeld van een golfer, zeer toepasselijk als je al met een zakenrelatie of collega golf speelt. Ook als decoratie voor op kantoor of voor in huis past dit beeld in elke woningstijl. Dus absoluut een leuke cadeau om weg te geven aan de liefhebbers van golfsport. Dit beeld beeld is gemaakt van hoogwaardig brons met die minimaal kopergehalte van 75% oftewel de levensduur is gegarandeerd. Ook dit beeld wordt geleverd met een certificaat. Mocht je het cadeau snel willen ontvangen, wij kunnen snel leveren. Dit beeld heeft maar liefst 30 jaar garantie.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

Metalen beeld golfer

 

 

 

3 luik glasschilderij 180x60cm Stad bij nacht

Glasschilderij zorgt juist voor een mooi ambiance van bijvoorbeeld een kantoorruimte en is daarom absoluut een aanvulling als prachtige wanddecoratie voor een kantoor. Maar je zal zo'n schilderij toch ook heel graag in je slaapkamer zien hangen. Een dergelijk glasschilderij is tijdloos en geeft altijd een blijvende herinnering aan degene die deze schilderij ooit aan jou cadeau gegeven heeft. Het is een prachtig schilderij juist gemaakt voor strakke interieurs. Dit glasschilderij heeft drieluik glasplaten en heeft een super scherpe afbeelding van een stad bij nacht doordat de foto aan de achterzijde zit, geeft het glas ervoor een schitterend effect. Het glasplaat is van 4 mm dik gehard glas dus het is bijna onmogelijk dat het schilderij stuk gaat of dat er krassen in het glas ontstaat. Het is ook makkelijk te reinigen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

 

 

 

Schilderij metaal 3d 40x120cm Golf Swing

Ook dit schilderij is een mooie aanvulling voor op kantoor of voor een prachtige woonkamer. Wil je iemand echt een leuke eindejaarsgeschenk geven, dan is dit absoluut een aanrader. Een 3D schilderij heeft echt qua uitstraling een bepaalde klasse, daar wil je iedereen wel een plezier mee doen. Dit metalen schilderij is een 3D metaal schilderij. Dit schilderij verzenden wij gratis binnen Nederland. Wij geven zelfs een afhaalkorting van €10 als je de schilderij komt ophalen in onze showroom. Dit schilderij is absoluut een mooie aanvulling als muurdecoratie voor een praktijk of voor een kantoorruimte, maar ook in de wandelgangen mag een dergelijk kunstwerk niet ontbreken. De afbeelding is een golfer en is helemaal met de hand gemaakt. Alle wanddecoraties van metaal zoals dit schilderij is handgeschilderd en geeft daardoor een prachtige uitstraling.

KlIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

 

 

 

Glas schilderij WINDS

Een andere prachtige cadeau om aan een vriend collega of zakenrelatie te geven is dit prachtige glasschilderij van een boot op zee. Dit schilderij past mooi in hele strakke interieurs bijvoorbeeld in een mooie woonkamer of slaapkamer, maar ook voor op kantoor. Het is een zeer smaakvol schilderij dat overal wel mooi zou kunnen hangen. Dit schilderij laat een superscherpe afbeelding zien van een zeilboot op zee, een mooie rustgevende schilderij waarin in je weg kunt dromen als je er lang genoeg naar kijkt.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

 

 

 

Metalen beeld Saxofonist

Zoek je een leuk metalen beeld voor op een bureau of voor op een kast? Een metalen beeld is altijd een aanrader. Deze saxofonist geeft een vrolijke en speelse uitstraling aan een ruimte. Het is omgeven door verschillende kleuren die je heel verfijnd in dit kunstwerk verwerkt ziet. Het is een beeld dat helemaal met de hand gemaakt is. De afwerking is prachtig van dit beeld is prachtig.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »